Jdi na obsah Jdi na menu

 


Turnaj v Novém Rychnově

24. 2. 2016

TURNAJ STARŠÍ PŘÍPRAVKY V NOVÉM RYCHNOVĚ (20. 2. 2016)

Po třetím místě na turnaji v Počátkách jsme si moc přáli vyhrát další turnaj – v Novém Rychnově. Nakonec jsme tým lepili v posledních hodinách, protože několik kluků v týdnu omarodilo. I tak jsme do Počátek vyrazili, ikdyž v 6 lidech (vypomoci musel Radim Opletal a Milan Krupka). Když jsme přijeli do Rychnova, tak nám pořadatel oznámil, že z přislíbených 10 týmů dorazilo 6 (Humpolec, Kamenice nad Lipou, Obrataň, Pacov, Počátky, Žirovnice). Turnaj se tedy nakonec hrál jako jediná skupina, ve které se utkal každý s každým.

První zápas jsme sehráli s Počátkami. Zkraje utkání jsme neproměnili několik gólovek a dostali se opět pod tlak. Naštěstí jsme dokázali gól vstřelit a rychle přidali dva další. Slavili jsme tedy první vítězství, po dvou brankách D. Ficala a jednom vlastním. Ve druhém utkání jsme předvedli nejlepší výkon turnaje, vyšlo nám prakticky vše a vyhráli jsme vysoko 7:1. Dokázali se trefit M. Krupka 2x, F. Flígr 2x, V. Heřman 2x a D. Fical. V dalším zápase jsme narazili na dobře bránící Humpolec. Věděli jsme, že nejdůležitější bude vstřelit první branku, což se nám po několika minutách podařilo. Bohužel jsme nepřidali další branku a utkání tak bylo otevřené až do konce. Těsnou výhru 1:0 pro nás zařídil svým gólem D. Fical. Po dobře rozehraném turnaji jsme nastoupili proti Kamenici nad Lipou. Ta měla prozatím nepříliš dobré výsledky, proto jsme věřili ve vítězství. Po bojovném výkonu a kvalitní práci našich obránců jsme získali další tři body. Vyhráli jsme 2:1, branky vstřelili naši produktivní útočné duo – D. Fical a V. Heřman. Před posledním utkáním jsme již věděli, že prventsví v turnaji nám neunikne, přesto jsme chtěli předvést kvalitní výkon a vyhrát i páté utkání s Pacovem. Po většinu zápasu jsme soupeře tlačili a zaslouženě vyhráli 3:1 (2 branky M. Krupka, V. Heřman).

Na turnaji jsme předvedli hodně přesvědčivý výkon a získali plný počet bodů. Obrana střežila naší branku na výbornou a úročníci dokázali skórovat ve všech utkání, což byl klíč úspěchu. Další turnaj je naplánován 6. března na domácí půdě v Obratani, kde budeme chtít předvést opět skvělý výkon.

Sestava: R. Opletal – J. Pražák, F. Flígr – V. Heřman, D. Fical, M. Krupka

Branky: D. Fical 5x, V. Heřman 4x, M. Krupka 4x, F. Flígr 2x