Jdi na obsah Jdi na menu

 


Turnaj starší přípravky v Obratani (2016)

7. 3. 2016

6. března uzavřela doma v Obratani naše starší přípravka zimní halovou sérii turnajů. Pozvání na turnaj přijali Pacov, který postavil 2 družstva, dále Černovice a Táborsko „C“. Při účasti 5 týmů bylo možné odehrát turnaj jako jednu velkou skupinu, ze které rovnou vyšlo umístění jednotlivých týmů. Poslední zimní turnaj lze považovat z naší strany asi za nejpovedenější. Podařilo se nám porazit všechny čtyři mančafty a ve dvou případech i velkým rozdílem: Černovice 7:0, Pacov 1 1:0, Táborsko „C“ 1:0, Pacov 2 7:0. Z výsledků je zřejmá další velmi pozitivní vizitka naší obrany a brankaře – žádný obdržený gól, což je chvályhodné.

Turnaj jsme tedy zcela jasně vyhráli, na druhém místě se umístil tým Pacov 1. Třetí skončily Černovice, které měli stejně bodů jako Táborsko „C“, ale ve vzájemném zápase Černovice zvítězily. Poslední skončil Pacov 2. Byly oceněny také individuální výkony (nejlepší střelec, hráč a brankář). Mezi střelci zazářil domácí Vojtěch Heřman, který dokázal vstřelit 7 branek, nejvíce ze všech hráčů a získal tak ocenění nejlepší střelec turnaje.

Nyní začíná období plné tréninků a přípravy na jarní část sezóny. Doufáme, že se nám bude vést při nejmenším jako na podzim.

Branky: V. Heřman 7x, A. Zíka 5x, D. Fical 3x, J. Machotka

Sestava: Jan Mareš – Filip Flígr, Josef Pražák – Dominik Fical, Vojtěch Heřman, Antonín Zíka, Jan Machotka

Výsledná tabulka.docx