Jdi na obsah Jdi na menu

 


TJ Slavoj Pacov "B" - SK Obrataň – 2:2

8. 9. 2019

Další zápas jsme sehráli s rezervou Pacova. Tato utkání patří každoročně mezi velmi zajímavá derby v okrasním přeboru. Atmosféra v kabině se před zápasem nesla v duchu vzpomínek na dlouholetého funkcionáře a člověka s příkladným přístupem při práci s mládeží, pana Josefa Kulvejta, který o víkendu bohužel odešel do fotbalového nebe.

Pacov je zatím v letošní sezóně na tom stejně jako my, ze čtyř zápasů se jim podařilo dvakrát zvítězit a dvakrát o body přišli. Hned ve druhé minutě se nám podařilo z první šance vstřelit úvodní branku utkání. I nadále jsme byli mnohem aktivnější než domácí a vytvářeli si množství gólových příležitostí. Po čtvrthodině hry se po krásně zahraném přímém kopu prosadil F. Hovorka a ujali jsme se vedení už 2:0. Domácí byli naprosto bezradní. V této fázi utkání se hrálo hlavně na jejich polovině. Bohužel se nám nepodařilo využít další šance a domácí nás za lehkomyslné zakončování potrestali, když ve 40. minutě snížili z pokutového kopu. Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí a během pěti minut vyrovnali na 2:2. Od té doby se hra vyrovnala a šance se vytvářely na obou stranách. Utkání nakonec tímto výsledkem i skončilo a oba týmy si tak připsaly jeden bod. I přes zlepšení Pacova ve druhém poločase si myslím, že jsme si za jasně lepší první půli zasloužili vyhrát a konečný výsledek je tak pro nás spíše zklamáním. Touto cestou bych chtěl také poděkovat obrataňským fanouškům, kteří nás v Pacově po celé utkání velice hlasitě podporovali.

Branky: L. Vlach, F. Hovorka

Sestava: F. Vilímek – L. Menšík (77´ A. Pařil), L. Melichar, M. Kudrnáč, O. Pražák (57´ O. Pražák) – P. Kudrnáč (46´ D. Kudrnáč), F. Hovorka, P. Fišer, F. Tomovič – L. Vlach (85´ T. Cudlín), R. Vítámvás