Jdi na obsah Jdi na menu

 


SK Obrataň "A" - TJ Sokol Božejov - 4:1

V neděli jsme odehráli za pěkného počasí první utkání jarní části soutěže. Jako soupeře jsme přivítali mužstvo Božejova. Začátek utkání byl z obou stran rozpačitý a až po čtvrt hodině se hra trochu uklidnila. V 17. a 18. minutě jsme šli do vedení dvěma slepenými góly. To nás ukolíbalo a soupeř převzal mírně aktivitu do svých rukou a v 37. minutě byl za to odměněn. Při trestném kopu překvapil nečekanou a rychlou střelu všechny včetně našeho brankáře, který si stavil zeď hostující střelec. Za tohoto stavu skončil i poločas.

V druhé půli byla hra vyrovnaná. Soupeř se snažil vyrovnat, my zase náskok navýšit a zápas rozhodnout. To se nám podařilo až v 76. minutě a po té v 83. minutě, kdy jsme zápas dovedli do vítězného konce. Před slušnou diváckou návštěvou jsme vykročili tou správnou.

Sestava: F. Vilímek - R. Buchar, P. Čekal (56´- D. Maštalíř), L. Melichar, L. Menšík, -  R. Tábora (60´ - P. Kudrnáč), F. Hovorka, R. Flígr (75´- P. Fišer),   - M. Pučálek , L. Vlach (80´ - M. Plášil), D. Kudrnáč 

Góly: F. Hovorka, R. Buchar, L. Vlach, P. Fišer