Jdi na obsah Jdi na menu

 


Obrataň "A" - Počátky - 3:1

První poločas jsme hráli pasivní fotbal. Byli jsme příliš zataženi, bez podpory ofenzívy, s množstvím zkažených přihrávek. Za zmínku stojí jen pěkná hlavička Melichara po rohovém kopu. Na druhé straně si vypracoval ideální šanci hostující Kocourek, jež obešel tři hráče a zakončoval do tyče. O chladnokrevné zakončení se zasloužil v polovině poločasu hostující Wiener, který se nečekaně objevil sám, nehlídaný na levé sraně.
Obrataň zavelela k obratu výsledku zlepšenou hrou druhý poločas, kdy došlo k přeskupení obrané řady a posílení zálohy, z čehož vyplynul krásný vyrovnávající gól Aleše Vysibla zpoza šestnáctky. Následně tentýž hráč dal vítězný gól po hezké kombinaci v pokutovém území střelou k levé tyči. Pojistku přidal dorážkou po rohovém kopu Libor Menšík.
Lepší kombinační hra a koncentrovanost druhý poločas dotáhla Obrataň do zaslouženého vítězství a i diváci tak mohli být spokojeni.

Sestava: Vilímek - Kalina, Menšík, Melichar, Flígr (58´ - P.Kudrnáč) - Hovorka, Tábora (83´- Polanecký), Buchar, Vysiblo -  Kudrnáč D, Vlach M.

Branky:
A. Vysiblo - 2x, L. Menšík