Jdi na obsah Jdi na menu

 


Jiřice "A" - Obrataň "A" - 1:1

Na hřiště loňského účastníka I. B třídy jsme odjížděli pouze s jedenáctkou hráčů a před utkáním bychom bod určitě brali.
První poločas jsme začali aktivněji. Ve 20. minutě po krásném centru dal P. Čekal gól, ale kvůli ofsajdu nemohl být uznán. O několik minut později zaútočili domácí. Míč z voleje napálil domácí Vincenc a nechytatelnou střelou poslal Jiřice do poločasového vedení 1:0.
Do druhého dějství jsme nastupovali s odhodláním výsledek otočit. Ale domácí branka byla snad zakletá, nebo nás zastavil dobře chytající Krupička. Početná divácká návštěva sledovala celý druhý poločas festival neproměněných šancí. Chvílemi bylo až neuvěřitelné, co naši útočníci dokáží nedat. Až 56´přinesla vyrovnání. Cca z 20 metrů napřáhl Rosťa Flígr a prudkou střelu srazil domácí obránce do protipohybu brankáře a bylo konečně srovnáno Na druhou stranu je nutné podotknout, že jak snadno jsme mohli vyhrát, tak stejně snadno jsme mohli i prohrát. Domácí byli z brejků velice nebezpeční. Několikrát nás skvělým zákrokem podržel Kuba Kalina. Byl sice ke konci zápasu překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Rosťa Flígr. Následný protiútok našich borců skončil pro tento zápas tradičně, a tak dobře pískající sudí Večeřa raději zápas ukončil.

Sestava:
Kalina, Menšík, Melichar, Čekal P., Vesecký, Hovorka, Buchar, Kudrnáč D., Tábora, Pučálek, Flígr

Branky:
32. Vincenc - 56. Flígr